Bedemand, Begravelsesforretning i Randers, Langå

Kister & urner

Vi har et udvalg af de traditionelle flotte hvide kister. Der er dog flere og flere, der gerne vil sætte et lidt anderledes præg på kisten.

Det kan man f.eks. gøre ved at købe en farvet kiste. Disse kister findes i nogle standardfarver, og derudover kan vi på bestilling levere i specielle farver. Kontakt os for yderligere information.

 

Viplantertraeer -transparent

Plant et træ

Træd varsomt på denne jord - også når du går herfra                                                                  

Hos vores kisteleverandør - Tommerup Kister - arbejder de aktivt på at skåne miljøet. Hver dag fremstilles kister af nordisk træ på fabrikken i Glamsbjerg på Fyn. Mottoet er: Hvad vi låner af naturen, leverer vi tilbage til naturen. Nu tages der endnu et skridt i den miljørigtige retning. For hver kiste som vi sælger her i forretningen, plantes der et træ igen i naturen.

Træerne plantes i samarbejde med Growing Trees Network - læs mere her. Pr. 19. november 2016 er vi så heldige, at der er indviet 2 folkeskove i Randers Kommune - Høgshøj ved Spentrup og Oust Mølle i Randers. Træer er helt essentielt for, at vores drikkevand bevarer den kvalitet, som vi har brug for. Vi er derfor stolte af, at vi er med til at bidrage til et bæredygtigt miljø.

 

 

Diamantkisten i Jacob Jensen Design

Vores kisteleverandør - Tommerup Kister - har i samarbejde med Jacob Jensen Design designet en kiste - Diamanten. Kisten bryder med en mangeårig tradition for, hvordan en kiste skal se ud. Resultatet er blevet rigtig flot. Læs lidt mere her om tankerne bag og historien om tilblivelsen af Diamanten.

Kontakt os på 86 40 22 22 for yderligere information.